Smul van de maand augustus 2010!

Deze maand ging ik de Be-Wok in de Overpoortstraat eens gaan uitproberen. Ja, de Overpoortstraat. Vol fastfood en vettigheid. Maar dat geldt niet voor de Be-Wok.

Je komt er binnen in het toffe interieur (Die lampen! ’t Idee!) en aan de toog kan je je bestelling zelf invullen. Je kiest zelf je groentjes, je vlees/vis/veggietoestand, en kan kiezen tussen pasta, aardappel of rijst als basis. Terwijl je maaltijd bereid wordt kan je aan een van de tafels plaatsnemen, of gewoon wachten indien je het gerecht wilt meenemen.

Tien minuten later is je wok klaar en weet je dadelijk waarom net de Be-Wok niet over dezelfde kam als de rest van Overpoort-snackbars geschoren kan worden. Veel smaak, veel groentjes, veel van alles. Waar voor je geld met andere woorden en zeker de moeite om regelmatig heen te gaan (in Gent of Zelzate!) , of… online bij te bestellen!

Klik op de afbeelding om naar de website te gaan!

Advertenties

2 reacties op “Smul van de maand augustus 2010!

  1. Cyn schreef:

    ik vond het daar absoluut niet lekker :s was zelfs slecht wat later 😮

    • vachette schreef:

      Oei serieus? Da’s jammer! Vind die wel goed! Je hebt ook een goede afhaalwok een paar huizen daarvan naar het grote kruispunt toe; het wokske. Even goedkoop en echt overdréven lekker. Zo lang geleden kende ik die nog niet ^^

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s